Usko itseesi. Elä omannäköistä elämääsi. Unelmoi. Rakasta elämääsi. Nauti pienistä hetkistä. Ole kiitollinen arjestasi. Naura. Löydä rauha. Iloitse ihmisistä elämässäsi. Rakasta rakkaitasi. Luota. Usko. Toivo. Tunne kuka olet. Tiedä mitä haluat. Kasva omaan mittaasi. Rakasta itseäsi. Oman elämäsi valtiaana sinä valitset, vapaana ja vastuullisesti, omannäköisesi ihanan elämän.

Kokemukset

Kokemukset

Piritalla on kyky puhua juuri niillä sanoilla, joita ihmisen pitää saada kuulla. Hänellä on kyky loihtia kipinä sinne, missä sen on luullut jo kauan sammuneen. Se on todellista osaamista. Soita Pirittalle, mene tapaamaan ja päätä itse.

- Ekonomi, äiti, 40 v.

Aluksi lähdin tapaamaan lifecoachia uteliaisuuttani. Jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen olin ihmeissäni kuinka paljon minulla olikin sydämelläni asioita pohdinnan alla, ja solmuja avattavana. Piritta ohjaili, kyseenalaisti, pisti pohtimaan, kyseli ja ennenkaikkea kannusti varmoin ja lämpimin lausein löytämään ratkaisuja arjen pieniin ja suurempiinkin pulmiin. Myös ilosta ja valoisasta tulevaisuudesta puhuttiin. Pirittan antamilla eväillä olen monessa arjen tilanteessa osannut pysähtyä pohtimaan ja myös kiittämään!

- Erityisopettaja, 52 v.

Olin erityisen tyytyväinen Piritan tapaan toimia ja rauhalliseen tunnelmaan. Hän keskittyi oikeasti ihmiseen ja asiaan ja hänellä oli taito vastata ja kysyä juuri asiasta - ei vain yleistä.

- Nainen, 45 v.

Olen todella tyytyväinen tähän juttuun. Olin todella onnellinen, kun tulin kotiin ja ajattelin, että mun ei vielä tarvi pärjätä ihan yksin tän asian kanssa. Ihanaa, että nykyään on ympärillä on muutama ihminen joiden kanssa niistä köykäsimmistä asioista voi avautua ja sun kanssa näistä diipimmeistä. Mulla ei ole 20 v ollut ketään jolle kertoisin näitä juttuja vaan olen hautonut kaikki omassa päässä. Olen saanut sulta niiiiiiiiin paljon että mitkään kiitokset riitä. Miljoona kiitosta kuitenkin!

- Nainen, 33 v.

Valmennus oli rankkaa välillä. Pehmeällä määrätietoisuudella Piritta puristi minusta kysymyksillään ulos asioita joita pääsin sitten käsittelemään. Pidin paljon mielikuvaharjoituksista ja kotitehtävistä. Olen löytänyt uutta suuntaa elämääni. Iloa. Olen huomannut kuinka paljon minulla on hyviä asioita elämässäni. Ennen valitin liikaa kaikesta. Nyt nautin enemmän elämästäni.

- Nainen 49 v.