Art

Inner Goddesses / Sisäinen Jumalatar

Every woman can look at herself with respect and find her own Inner Goddess. With my pictures I tell stories of everyday living, humanity, challenges and joys of life. The aim of this series is to remind of the feminine energy. These photographic essays are intended to help women grow their own wings. Read more...

The Inner Goddesses photo essay series has matured within me for years, and I was inspired to start visualizing it in 2010 in Arno Minkkinen’s workshop ”Seeing from Inside Yourself. This is an ongoing work.

There is a great importance in how one views herself or others. It is sad to see many smart, educated, wonderful women in my country of equality walk through their lives without joy and happiness. I encourage every woman to start viewing herself with accepting, loving eyes. To find her inner beauty and joy in life, the potential she got as a birthright.

Jokainen nainen voi katsoa itseään kunnioittavasti sekä löytää Sisäisen Jumalattarensa! Kerron kuvillani tarinoita arjesta, ihmisyydestä, elämän haasteista ja ilosta. Kuvatarinoideni tavoite on muistuttaa katsojia feminiinisen voimavaraston olemassaolosta - antamaan naisille siivet. Lue lisää...

Tämä kuvasarja on kehittynyt sisälläni vuosia. Sen visualisointi alkoi kesällä 2010 Arno Minkkisen ”Seeing from Inside Yourself”-kurssilla ja on edelleen jatkuva prosessi.

On suuri merkitys, millä katseella itseään tai toisia katsoo. Surullisen moni tasa-arvoinen, fiksu, upea, koulutettu voimatar laahustaa elämäänsä harmaassa ilottomuudessa ja hartiat lysyssä. Kannustan jokaista naista katsomaan itseään hyväksyvin, rakastavin silmin ja nauttimaan elämästään. Näkemään oman upeutensa ja mahdollisuutensa mitä on synnyinlahjaksi saanut.

Haluan antaa katsojille kasvun kipinöitä tutkimusretkellä omaan minuuteen ja omiin haaveisiin. Iloitsemaan elämästään. Näkemään oman potentiaalinsa ja upeutensa. Katseen kääntäminen itseeni johdatti minut naiseuden alkulähteelle. Kuka olen, mistä tulen, mikä on tehtäväni ja mistä saan elinvoimani? Mikä minulle ja muille naisille on yhteistä, yhteiskunnasta ja historiasta riippumatta? Sukupuolisuudella on valtava merkitys. Naiseuden tunnustaminen on ponnistus, pakollinen väylä ulos tyhjyydestä ja levottomasta ahdistuksesta, itsensä kadottamisesta.

Kun naiset löytävät oman viisautensa ja elämää suojelevan peruskoodistonsa, he laittavat hyvän kiertoon. Katse voi pelastaa maailman. Ihmiskunnalla on toivoa!

Inner Goddesses

Previous Previous