Usko itseesi. Elä omannäköistä elämääsi. Unelmoi. Rakasta elämääsi. Nauti pienistä hetkistä. Ole kiitollinen arjestasi. Naura. Löydä rauha. Iloitse ihmisistä elämässäsi. Rakasta rakkaitasi. Luota. Usko. Toivo. Tunne kuka olet. Tiedä mitä haluat. Kasva omaan mittaasi. Rakasta itseäsi. Oman elämäsi valtiaana sinä valitset, vapaana ja vastuullisesti, omannäköisesi ihanan elämän.

Valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Valmennus antaa sinulle apua parempaan ja tyydyttävämpään elämään. Valmentajana autan sinua löytämään sinun oman elämäsi parhaat ratkaisumallit. Ensin kartoitamme yhdessä nykytilanteesi, sinun unelmasi sekä päämääräsi. Sitten etsimme sinulle luontaiset toimintamallit ja askeleet tavoitteittesi saavuttamiseksi.

Lue lisää...
Yritysvalmennus

Yritysvalmennus

Tarjoan yrityksille räätälöityjä valmennuksia ja luentoja. Tarvitsetko sisältöä tyhy päivälle? Uuden tiimin starttaamiseen? Luentoja kuinka lisätä iloa ja positiivisuutta työympäristöön? Kuuntelen työyhteisösi tarpeita ja luon teille oikean kokonaisuuden ajallisesti sekä sisällöllisesti.

Lue lisää...
Kaunis minä – kuvaus

Kaunis minä – kuvaus

Haluatko itsestäsi upean kauniin valokuvasarjan? Jokainen on kaunis omalla tavallaan mutta harvasta otetaan koko elämänsä aikana hyviä kuvia joissa oma persoonallinen kauneus, upeus ja sielukkuus on ikuistettu. Kaunis kuva itsestä voimauttaa, ilahduttaa ja vapauttaa olemaan oma ihana itsesi.

Lue lisää...