Usko itseesi. Elä omannäköistä elämääsi. Unelmoi. Rakasta elämääsi. Nauti pienistä hetkistä. Ole kiitollinen arjestasi. Naura. Löydä rauha. Iloitse ihmisistä elämässäsi. Rakasta rakkaitasi. Luota. Usko. Toivo. Tunne kuka olet. Tiedä mitä haluat. Kasva omaan mittaasi. Rakasta itseäsi. Oman elämäsi valtiaana sinä valitset, vapaana ja vastuullisesti, omannäköisesi ihanan elämän.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Valmennus antaa sinulle apua parempaan ja tyydyttävämpään elämään. Valmentajana autan sinua löytämään sinun oman elämäsi parhaat ratkaisumallit. Ensin kartoitamme yhdessä nykytilanteesi, sinun unelmasi sekä päämääräsi. Sitten etsimme sinulle luontaiset toimintamallit ja askeleet tavoitteittesi saavuttamiseksi.

Valmennuksessa opit itsestäsi paljon. Mikä ovat sinun unelmasi, tavoitteesi, lahjasi – mitä sinä elämältäsi haluat? Opit ohjaamaan itseäsi, löydät omat voimavarasi ja opit luottamaan itseesi.

Miten sinä voit tehdä arjestasi ja elämästäsi tyydyttävämpää, onnellisempaa ja sinun näköistäsi?

Valmennuksen peruslähtökohtia ovat kognitiivinen käyttäytymistiede, ratkaisukeskeiset toimintamallit sekä positiivinen psykologia. Valmentajana en neuvo vaan kysyn kysymyksiä jotka auttavat sinua löytämään ytimen, olennaisimmat asiat. Kun sinulle selkeytyy ”mistä tässä minun pulmassani on kysymys” niin sinun on helpompi lähteä muuttamaan asioita joita haluat muuttaa. Mielenkiintoisten ja innostavien harjoitusten avulla voit luopua tavoista jotka eivät enää palvele sinua ja rakentaa uusia, sinua tyydyttävämpiä toimintamalleja.

Valmennus tähtää siihen että sinä asiakkaana saat oivalluksia oman elämäsi kysymyksistä sekä ratkaisumalleista, löydät omat voimavarasi, opit luottamaan itseesi ja saat lisää iloa että tyydytystä elämääsi.

Sinulla on oman elämäsi valtiaana, valta, vastuu ja vapaus valita juuri omannäköisesi elämä!

Lue haastatteluni Aamuset-lehdestä 23.07.2014