Usko itseesi. Elä omannäköistä elämääsi. Unelmoi. Rakasta elämääsi. Nauti pienistä hetkistä. Ole kiitollinen arjestasi. Naura. Löydä rauha. Iloitse ihmisistä elämässäsi. Rakasta rakkaitasi. Luota. Usko. Toivo. Tunne kuka olet. Tiedä mitä haluat. Kasva omaan mittaasi. Rakasta itseäsi. Oman elämäsi valtiaana sinä valitset, vapaana ja vastuullisesti, omannäköisesi ihanan elämän.

Kaunis minä – kuvaus

Kaunis minä – kuvaus

Haluatko  itsestäsi upean kauniin valokuvasarjan? Jokainen on kaunis omalla tavallaan mutta harvasta otetaan koko elämänsä aikana hyviä kuvia joissa oma persoonallinen kauneus, upeus ja sielukkuus on ikuistettu. Kaunis kuva itsestä voimauttaa, ilahduttaa ja vapauttaa olemaan oma ihana itsesi. Haluatko kuviisi rekvisiittaa, erityistä maisemaa tai ajankohtaa? Kaikki on mahdollista. Jotkut haluavat kuvauttaa itseään intiimimmin, toiset  mielivät pukeutua rooliin vaikka jumalattareksi. Kuuntele itseäsi ja ole rohkea!

Kuvaukset kestävät noin 2 tuntia ja saat CDllä noin 20 upeaa käsiteltyä kuvaa itsestäsi. Keskimääräinen hinta noin 350 € riippuen toiveistasi – pyydä kustannusarvio! Kerro mitä haluat ja mietitään juuri sinulle paras  tapa toteuttaa unelmiesi kuvaus!