Usko itseesi. Elä omannäköistä elämääsi. Unelmoi. Rakasta elämääsi. Nauti pienistä hetkistä. Ole kiitollinen arjestasi. Naura. Löydä rauha. Iloitse ihmisistä elämässäsi. Rakasta rakkaitasi. Luota. Usko. Toivo. Tunne kuka olet. Tiedä mitä haluat. Kasva omaan mittaasi. Rakasta itseäsi. Oman elämäsi valtiaana sinä valitset, vapaana ja vastuullisesti, omannäköisesi ihanan elämän.

Valmentajasi

Valmentajasi

Minä haluan auttaa ihmisiä eteenpäin heidän sisäisessä kasvussaan kohti parempaa, ilon, onnen ja tasapainon täytteistä elämää. Pyrin luomaan ympärilleni kauneutta ja kasvun kipinöitä!

Olen Life Coach (LCF Life Coach®), valokuvaaja, valokuvataiteilija, erityistason naistietoisuusryhmäohjaaja ja Bachelor of Arts in International Business. Suurin kouluni on ollut elämä itse. Asuin ulkomailla pitkään. Paluumuutin Helsinkiin ja sittemmin kotikaupunkiini Turkuun. Ihanaa olla kotona!

Uskon että kaikki voivat rakentaa itselleen hyvän elämän. Vaatii rohkeutta kuunnella itseään ja tavoitella unelmiaan. Voimme valita ajatuksemme, tunteemme ja toimintamme. Omannäköinen elämä tuo jokaiselle suurinta tyydytystä. Jos et elä omaa elämääsi niin kenen elämää sitten?

On suuri ilo ja kunnia työssäni todistaa kuinka ihmiset puhkeavat kukkaansa sekä löytävät itsensä ja oman polkunsa. Ryhti paranee, asiakas hehkuu tyytyväisyyttä, intoa ja iloa. Asiat lähtevät rullaamaan ja usko hyvään palautuu. Kuinka tätä työtä voisi olla rakastamatta?

Olen mukana lifecoachingturku.fi verkostossa sekä GFK Hyvän Kasvun toimistossa gfk.fi. Olen Suomen Valokuvaterapiayhdistyksen jäsen.